Mulighederne er mange, når I beslutter at arbejde med Mangfoldighed og Inklusion. Det være sig om I vil høste frugterne af et samarbejde med socialt udsatte mennesker, eller om I vælger at optimere organisationens kultur, kigge på fastholdelse og tiltrækning af værdigivende ressourcer eller tænker organisationsudvikling på lang sigt. En foranderlig verden kræver en sund virksomhedskultur, hvor M&I er en naturlig del af arbejdspladsen.

M&I er i sit udgangspunkt forskelligt og kan tilpasses alle typer af virksomheder. Derfor er det også forskelligt, hvordan det gribes an. 

Mangfoldighed er godt for alle

At byde forskellige mennesker velkommen i din organisation, er ikke kun godt for samfundet, men er også godt for organisationen. Vi ved at mangfoldige teams har flere og bedre ideer og hjælper organisationen med at forstå og støtte kunder, kolleger og ledelse bedre. Bottom line er, at alle har en anderledes måde at se verden på, at arbejde på og sågar indgå i de organisatoriske sammenhænge. Det at skabe en inkluderende arbejdsplads er i dagens arbejdsmarked en forudsætning for succes, for tiltrækning og fastholdelse af vigtige ressourcer og for virksomhedens langsigtede udvikling. Derfor er det vigtigt for organisationer, at forstå hvordan det ledelsesmæssige og kulturelle organisationsarbejde skal tilrettelægges, for at M&I bliver en succes. Det er ikke en one-size-fits-all løsning, men et grundigt indblik i hvad der skal til i netop Jeres organisation, for at M&I-arbejdet kan blive en succes. Hos Jacobsen Consult står vi klar til at hjælpe Jer med netop jeres ønsker og forventninger til at arbejde med mangfoldighed og inklusion. 

Socialt og samfundsmæssigt ansvar

Ønsker jeres virksomhed at løfte et socialt ansvar overfor udsatte sårbare mennesker, hjælper vi Jer også med det. Det er en god tanke, men I er måske ikke helt i mål med ideer til, hvordan det kan gøres. I er måske ikke helt klar over hvilke forudsætninger det kræver, eller hvilken gruppe af udsatte, der kan inkluderes i virksomheden. Det kan også være at I allerede har høstet de første erfaringer, men det har vist sig at være for tidskrævende. Uanset hvor I er i processen, vil Jeres organisation kunne opleve, at det relationelle samarbejde kan være mere udfordrende end forventet, eller de rammer, I har aftalt vil skulle tilpasses og ændres løbende. 

Uanset om I er på idéplan eller allerede er godt i gang, så lad os hjælpe jer med at gøre jeres ideer til en succes.

Med baggrund i mere end 15 års erfaring i at arbejde med virksomhedskultur og socialt ansvar, yder vi rådgivning igennem hele processen – fra de første strøtanker til et eller flere initiativer er iværksat. 

Kontakt os og lad os få en snak om gode ideer eller om udfordringer, som I har mødt.